joi, 15 ianuarie 2009

Tiago Gomes inlocuitoul lui Radoi!?


Locul lasat liber de Mirel Radoi la Steaua va fi ocupat de portughezul Tiago Gomes. In viziunea lui Marius Lacatus, acesta este omul potrivit pentru a umple golul din linia mediana, odata cu transferul lui Radoi la Al-Hilal.

In cantonamentul din Spania, Lacatus lucreaza deja suplimentar cu Tiago Gomes pentru a il aduce pe portughez la un nivel ridicat. Desi obisnuieste sa isi admonesteze jucatorii cand nu respecta indicatiile sale, Tiago i-a intrat la suflet lui Lacatus si este incurajat chiar si atunci cand mai greseste.

Fotbalistul imprumutat pana in vara de la Estrella Amadora sta mai bine la capitolul tehnica decat Radoi, dar Lacatus isi doreste sa devina cel putin la fel de rapid si agresiv precum capitanul Stelei.

Tiago Gomes mai este fotbalistul Stelei cel putin pana in vara, cand Gigi Becali va trebui sa se decida daca va plati aproximativ 700.000 de euro pentru transferul sau definitiv.

In prima parte a campionatului, Tiago a fost mai mult rezerva sub comanda lui Marius Lacatus, dar a iesit la rampa odata cu numirea lui Dorinel Munteanu, meciul sau de referinta fiind cel de la Lyon din Liga Campionilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu