marți, 24 februarie 2009

Radoi il invinge din nou pe Elton!


La fix o luna dupa debutul la Al-Hilal, Mirel Radoi a intalnit din nou Al-Nasr. Ca si la debut, Radoi a avut din nou castig in duelul cu micutul brazilian Elton, pe care l-a blocat de fiecare data.

Mirel Radoi a fost integralist, a inceput ca mijlocas la incchidere, iar din minutul 40 a fost retras in centrul defensivei dupa eliminarea lui Al-Marshedi pentru un fault din postura de ultim aparator.

Fotbalistul pentru care sauditii au platit 6 milioane de euro a fost aproape de gol in minutul 24, cand a sutat langa bara de la 20 de metri, insa portarul lui Al-Nasr a scos cu un efort disperat.

Elton Xavier Gomes a fost si el integralist si, ca de fiecare data, a fost motorul lui Al-Nasr. Brazilianul putea marca in minutul 79, in urma unei lovituri libere de la 35 de metri care a intalnit transversala.

Singurul gol al partidei a fost reusit in minutul 6, de suedezul Christian Wilhelmsson. Acesta a sutat din unghi, fara speranta pentru cei de la Al-Nasr. Propus la Steaua de Cosmin Olaroiu, Al-Qahtani putea majora diferenta in repriza a doua.

In ultimul act al acestei competitii, care se desfasura pe 27 februarie, Al-Hilal va intalni pe Al-Shabab, care a trecut cu 3-1 de Al-Hazm.
Vezi golul superb marcat de Wilhelmson:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu