luni, 22 decembrie 2008

Beckham asteapta sa debuteze la Milan!


Ultima achizitie a lui AC Milan, starul englez David Beckham, a afirmat ca si-a dorit foarte mult sa intre pe teren in jocul cu Udinese, disputat ieri si incheiat cu victoria milanezilor, scor 5 la 1.
"Becks" a urmarit meciul din tribune, alaturi de sotia sa, Victoria si s-a aratat multumit de evolutia noilor sai colegi. Desi nu are drept de joc pentru Milan decat din luna ianuarie, Beckham nu mai are rabdare, dorind sa imbrace tricoul milanez cat mai repede posibil. Acesta se va alatura noilor sai colegi la sfarsitul acestui an si va lua parte la turneul la care Milan participa anual in Dubai.
"Mi-as fi dorit sa joc, pentru ca este imposibil sa nu iti placa atunci cand joci la o echipa atat de mare. A fost o placere ca noul meu echipament sa-mi fie oferit de copii. Am jucat pentru Manchester United si pentru Real Madrid, iar acum joc pentru Milan. Trei mari echipe ale lumii. La aceste echipe, presiunea este aceeasi, toti avand acelasi scop: castigarea Ligii Campionilor." a declarat Beckham pentru Sportmediaset.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu