sâmbătă, 6 decembrie 2008

Finala K1-Yokohama 2008


Mos Nicolae ne-a adus prima gala finala de K1 transmisa in direct de un post TV din Romania-Sport.ro.
Se stia dinainte ca anul acesta nu va mai castiga Sammy Schilt ,invingatorul editiilor din '05,'06,'07 pentru ca nu s-a calificat in aceasta finala.
Gala a inceput "furtunos" cu o mare surpriza ,principalul favorit ,Peter Aerts a fost invins prin KO de Badr Hari,din Maroc.
In al 2 -lea sfert de finala s-au intalnit Errol Zimmerman si Ewerton Teixeira.In urma unui meci echilibrat,luptatorul din Surynam,Zimmerman a invins printr-o decizie 2-0 a arbitrilor.
Urmatoare lupta a fost intre turcul,Gokhan Saki si rusul ,Ruslan Karaev.Otomanul s-a impus printr-o decizie 3-0.
Ultimul sfert de finala se anunta a fi cel mai echilibrat ,intre Remy Bonjansky si Jerome Le Banner."Gentlemanul zburator" s-a impus in urma unei accidentari a francezului Le Banner.

Prima semifinala s-a desfasurat intre Badr Hari si Errol Zimmerman.Dupa prima repriza Badr Hari era in avantaj.In cea de-a 2-a repriza Hari a fost trimis la podea de Zimmerman.Cu o secunda inainte de sfarsitul reprizei marocanul a recuperat dezavantajul ,trimitandu-l pe Zimmerman la podea.Mai erau 57 de secunde pana la final in momentul in care lupatatorul din Surynam a fost rapus.
Cea de-a 2-a semifinala a fost intre Remy Bonjasky si Gokhan Saki.In a 2-a repriza, olandezul l-a trimis la podea pe turc.Acesta nu s-a mai ridicat,iar Bonjasky a invins.

FINALA:Bonjasky-Badr Hari a fost echilibrata doar pana in momentul in care olandezul l-a trimis printr-un croseu de dreapta la podea pe marocan.In repriza a 2-a Badr Hari a avut un gest nesportiv,in care l-a lovit la podea pe Bonjasky.Bonjasky nu a mai putut continua lupta ,iar Badr Hari a fost descalificat.
Astfel "gentlemanul zburator" a obtinut cel de-al 3-lea titlu de campion in K1!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu